Spaanse vlieg kopen

Spaanse vlieg liefdesdrankje bestellenSpaanse vlieg kun je niet doodslaan. Het liefdesdrankje heeft zelfs niets te maken met een vlieg, wel iets met een kevertje trouwens. Maar schrik niet, er zwemmen geen kevers rond in dit flesje. Hoe het precies zit heb ik even moeten googlen.

Een van de bestanddelen van de Spaanse vlieg, het kevertje dus, is populair als zogenaamd afrodisiacum, een middel dat de geslachtsdrift stimuleert. Spaanse vlieg is als lustopwekkend middel te koop in poedervorm en als drankje en bevordert de potentie bij zowel mannen als vrouwen. Eerlijk gezegd dacht ik altijd dat dat flauwekul is, maar Spaanse vlieg blijkt echt te werken. In het middel zit het stofje Cantharidine dat daadwerkelijk zorgt voor meer zin in seks. Overigens, in de meeste drankjes die je in sexwinkels bestelt zit het stofje ginseng of yohimbine, maar ook dit wekt de lust op.

De schrijver van dit stukje is een man. Dus heren, even onder ons. Ik heb zelf ooit Spaanse vlieg uitgeprobeerd en zonder in details te treden over mijn eigen seksleven, ik merkte dat ik er niet alleen geil van werd maar ook een hardere erectie kreeg. En nee: ik neukte die avond niet de buurvrouw en mijn eigen vrouw had ook niet stiekem haar borsten laten vergroten. Trouwens, met Viagra moet je soms uitkijken dat je niet hele dagen rondloopt met een stijve (dat schrikt dames af), met Spaanse vlieg hoef je daar gelukkig niet bang voor te zijn.

Samengevat: Spaanse vlieg stimuleert de erogene zones en geeft een sterke behoefte aan fysiek contact bij zowel de man als vrouw. Koop nu Spaanse vlieg en ervaar zelf wat dit fantastische lustopwekkende middel voor je doet.

* Flesje bevat 20 ml
* Slecht een enkele druppel nodig per keer

bestellen_851
meer informatie

Spaanse Vlieg producten

Spaanse Vlieg
Spanish Fly Mannen - Gold strong 30 ml
Spanish Fly lustopwekker voor vrouwen - Gold strong 30 ml
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle producten
van Libidopillen.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens mijn andere blogs: VibratorPlaza.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl